Paluu pääsivulle            |             sähköposti            |           © Finterium, Laivurinkatu 1 A, 20810 Turku

Tuotekartta

 

 

ALEXIT Hammerschlaglack 241 "Vasaralakka"

Esittely ja ominaisuudet

ALEXIT Hammerschlaglack 241 on silikonia sisältävä, polyuretaanipohjainen kaksi-komponentti-pinnoite. Saavutettavan muovinomaisen struktuuripinnan ansiosta epätasaisetkin käsiteltävät kohteet tarvitsevan harvoin esihiontaa tai tasoitusta. Pinta muistuttaa vasaralla taottua metallipintaa.

ALEXIT Hammerschlaglack 241:llä saadaan aikaan joustava sekä hyvin kulutusta, naarmuttamista, kosteutta, erilaisia kemikaaleja ja puhdistusaineita kestävä pinta. Mekaaninen ja kemiallinen kestävyys on verrattavissa emalipolttomaalausella saavutettavaan pintaan.

Helpon ja nopean levityksen ansiosta ALEXIT Hammerschlaglack 241:ä voidaan käyttää tehokkaasti myös monimutkaisten ja pystysuorien pintojen käsittelyyn. Sitä voidaan levittää suurellakin nopeudella, mikä tehostaa käsittelyprosessia.

Käyttökohteet

ALEXIT Hammerschlaglack 241 on alun perin kehitetty erilaisten koneiden, laitteiden sekä elektronisten instrumenttien pinnoitteeksi, mutta se sopii sekä ominaisuuksiensa että koristeellisuutensa ansiosta hyvin monenlaisiin kohteisiin. Käsiteltävä materiaali voi olla esim. metallia, muovia tai puuta (puukohteet vaativat esikäsittelyn, kysy lisää maahantuojalta).

Värit

Värikartan mukaisesti

Kiiltoaste

Kiiltävä

Käyttö

ALEXIT Hammerschlaglack 241:ä voidaan levittää suoraan lähes kaikkiin asianmukaisesti puhdistettuihin metalli-kohteisiin sekä moniin muovikohteisiin. Puukohteisiin suositellaan Relidur Holzprimer –pohjustepinnoitetta. Levitys tapahtuu maaliruiskulla.

Valmistaja

Mankiewicz Gebr. & Co. Hampuri, Saksa

www.mankiewicz.de

 

 

Nextel Suede Coating

Alexit Microeffectlack

Alexit Transparent

Alexit Softcoating

Alexit Hammerschlaglack
(vasaralakka)

 

Tiedotteet

 

Last update 15.04.2010                                 |   ym.